2017-05-26 253 浏览
他的第一次给了我-带他来D Park,不是住这区之前去附近的商场经过已经想来行下,上次同几个朋友带埋佢地小朋友已经觉得个商场又大又宽阔,好适合一家来食,玩,买!!!今次带他来已是晚饭时间,一见到Pizza Hut就好想食Pizza(我爱吃有菠萝的,而他就超爱吃Pizza)叫左6件细批同海鲜宽条意粉,落完order侍应话要等5-6个字(可能我食惯外卖自取的,那些好快就做好)好吧,等到25分钟,饿死喇,意粉都要咁耐?叫杯曲奇朱古力咖啡,顺便催下单,过多几分钟,两样野都到齐,真系要30分钟?(定我果个唔系套餐要耐少少?)我见隔离枱都等左几耐先到。*意粉好香蒜香忌廉汁,料也不少,唔错。*Pizza 脆边芝心好食,但d料同皮夹埋硬系差咁d,唔系最好食。*咖啡味唔浓,朱古力味重,似生朱古力,几好。
2017-05-25