2023-05-18
由于我食个日系星期六晚 所以早左一个中去拎飞大家想食 不坊用Gulu拎左飞先 真心多人5:45pm 一开门 门口人头涌涌 大家等叫飞餐厅有好多张大枱 墙上有LED wall K pop MV无限loop 所以每次容纳既人数都多既今次坐既位置好舒服 枱同枱之间唔会好迫 职员系用英语沟通 每个都好有礼貌同笑容 俾个like 佢有样野几细心既系 你唔食得辣可以系落单既时候讲佢知 佢可以remark俾厨房知 有良好既态度👍今次一行6人 试左佢6个菜式 有2样我觉得可以encore 手工泡菜芝士波有惊喜 脆卜卜 入面满满既馅料 仲有个泡菜蛋黄酱 有埋啤酒就perfect仲有韩国烤肉芝加哥都系必食之一 双倍mozzarella Cheese, pamesan cheese 😍芝士人 但系pizza 记得要热食 唔好拉咁耐 冻左d芝士会硬由于未有酒牌 所以暂时试左佢既Ice TeaPineapple好香同清新 可以解左芝士既腻下次再黎饮啤酒食炸鸡
5:45pm 一开门 门口人头涌涌 大家等叫飞
今次坐既位置好舒服 枱同枱之间唔会好迫