2019-07-04 581 浏览
其实依间餐厅价钱系中环黎讲 都真系算平同埋佢份量唔系细都真系几抵食除左佢个天花不断滴水 落单会落错 收多左钱之外 我觉得味道同价钱都系可以既唔难揾 点解话佢落错单同收多左钱呢因为我叫左依个木耳黎食我只系叫一份木耳但佢上左两碗 我当时就谂 :「丫 咁几抵㖞 有两碗 都系廿蚊!」但后尾睇单 先见到原来一碗系廿蚊 两碗佢就收左$40 咁其实我未食过你间餐厅 我唔会知佢系一份即系一碗 我无追究 不过佢落错单 其实唔系一次因为我朋友落野饮 佢又听唔到 我地要后加我话要盐水鸡套餐 佢覆我个阵又话我系单点⋯同佢覆我单个阵都系话一份木耳 唔知点解最后系咁个日星期六 唔想嘈 同我地都食哂 我地就由佢不过下次其他食客嗌既时候要小心d lor仲叫左蒜蓉炒A菜 $48都清甜好味既仲叫左依度必点既水莲无食过依种菜 少少似葱加菲菜咁 有趣 $88 可以一试我仲叫左盐水鸡套餐喇 佢本身跟饭 我问可唔可以转米粉佢答我要加$10 好我加但系你睇下佢个米粉 系大份架不过无咩味啰我差d成碗无食过 好在我屋企人帮我食左 唔系个$10 又白白咁哂左个鸡同菜都几好食佢仲送左个前菜 我就麻麻地咁我地仲叫左桂圆茶 同埋百香果茶饮两样
其实依间餐厅价钱系中环黎讲 都真系算平
同埋佢份量唔系细