‹ 𝐔𝐦𝐚𝐦𝐢 𝐅𝐚𝐜𝐭𝐨𝐫𝐲 › 💕instagram: eatoreator约咗2位girlfriendss星期六去中环食个brunch🌞喺PMQ隔离 好容易揾 好惊喜地竟然冇乜人意外地包了场 坐得好舒服 (*^▽^*)Staff会好主动介绍有乜嘢好食 亦都好细心 见我个friend流晒汗特登开把风扇吹住佢hahahaaa➊ Toro tartare, sea urchin $48 per pcCreamy嘅Toro 配合脆身紫菜底一齐食 口感丰富(´°̥̥̥̥̥̥̥̥ω°̥̥̥̥̥̥̥̥`)➋ Crab meat squid ink spaghetti ♥ $178(Sea Urchin, lobster sauce)所食过嘅菜式里必食!一上枱已经 ‘哇~~好似好好味啊~~’意粉好爽口 蟹肉份量一啲都不吝啬! 再配合埋海胆同龙虾汁 每啖都挂哂汁!➌ Maitake & Okra Spaghetti $108(Spicy miso sauce)冇乜记忆点添…但记得系高水准嘅!!睇相都见到够多汁 够做啦 (*´ω`)o➍ Abalone & Tofu $98Err 我失忆了…➎ Umami salad with o
‹ 𝐔𝐦𝐚𝐦𝐢 𝐅𝐚𝐜𝐭𝐨𝐫𝐲 ›

💕instagram: eatoreator

喺PMQ隔离 好容易揾 好惊喜地竟然冇乜人
意外地包了场 坐得好舒服 (*^▽^*)
Staff会好主动介绍有乜嘢好食 亦都好细心
见我个friend流晒汗特登开把风扇吹住佢hahahaaa

Creamy嘅Toro 配合脆身紫菜底一齐食
口感丰富(´°̥̥̥̥̥̥̥̥ω°̥̥̥̥̥̥̥̥`)

(Sea Urchin, lobster sauce)
所食过嘅菜式里必食!
一上枱已经 ‘哇~~好似好好味啊~~’
意粉好爽口 蟹肉份量一啲都不吝啬!
再配合埋海胆同龙虾汁 每啖都挂哂汁!

(Spicy miso sauce)
冇乜记忆点添…但记得系高水准嘅!!
睇相都见到够多汁 够做啦 (*´ω`)o

➍ Abalone & Tofu $98
Err 我失忆了…

➎ Umami salad with onsen egg $118
正正常常啦 重点系只蛋
如果唔系会好干(⊙_◎)
觉得有啲overprice..

➏ House Sake ♥ $180
佢冇饮品menu 所以都系佢介绍乜我哋就饮乜~
店员话house sake同我哋点嘅食物都好夹
就信佢啦! 又真系㖞!!
最近渐渐对sake产生了兴趣 (´∀`)♡

我估餐厅会不定时更新Menu