-PokéToké-📍旺角.最近天气都非常闷热,想食得清新又唔好太Heavy,选择咗Poke Bowl。.食物选择都丰富,除咗有Poke Bowl之外,仲有热食嘅盖饭、炸物和小食。.Poke Bowl食材选购好多,好彩有提供多款Signature Bowl,啱晒我呢啲有选择困难嘅人。.辣味波奇 ($105)选择咗一个比较开胃,带辣味蛋黄酱嘅特色盖饭。材料非常丰富,有辣味三文鱼、虎虾仁、蟹柳,以辛口蛋黄酱、芝麻、泡菜、紫洋葱、辣椒碎和紫菜丝调味,口感味道十分丰富。.辣味三文鱼每件都好厚身,咬落肉质柔软。虎虾仁非常大只爽口。.吉烈炸海鲜丼 ($98)男朋友点了一个热嘅盖饭,同样用了非常足,有炸广岛蚝、鱼柳、大虾和鱿鱼圈等。外层炸粉好干脆,一点都不油腻,炸到金黄酥香,加埋浓厚嘅酱汁,非常开胃。.Oreo曲奇奶昔 ($40)奶昔好大杯,好浓郁嘅Oreo曲奇味道,质地丰郁而完全唔会过甜。
-PokéToké-
📍旺角
辣味波奇 ($105)
辣味三文鱼每件都好厚身,咬落肉质柔软。虎虾仁非常大只爽口。
吉烈炸海鲜丼 ($98)
Oreo曲奇奶昔 ($40)