2016-12-06
早呀各位!我搞到成个星期后先打到呢篇食评,之前我老公放假,只系享受2人世界。周围揾下D正野食(紧系又平、又正𠮶种啦!)。咁啱我喺FACEBOOK见过佢介绍佢地个TEA SET,KAWAII,咁就去试下食个 LUNCH先。一入到去职员就问我地有冇BOOK位,我谂如果我地唔系平日既2点几3点去既,最好都系打去BOOK一BOOK位。我地叫咗一个意粉,一个BURGER,不过佢全部都唔包野饮,无SET既 =( 我叫咗一杯特饮,CREAM CHOCOLATE 都要成50几蚊,一D都唔抵其实,但当下我饮得好开心。杯野上面有好多CREAM,CREAM 上晒上彩虹朱古力粒,仲加咗只布丁棉花糖,饮落好治愈性<3 不过一次就够。普通野饮就30蚊到啦。意粉好CREAMY,酱汁够RICH,100%推介。有2块法包配SALSA酱,仲有沙律。食完个意粉可以饱足到夜晚XD 意粉140几蚊,其实系包个杯,但耐何佢出紧新杯未有货,只好等到1月几2月先有。至于个BURGER,都好大件,有个SMASH POTATO,仲有薯条,都不错。我强烈建议各位唔好只挂住影相,D野食好快冻晒架会XD
我地叫咗一个意粉,一个BURGER,不过佢全部都唔包野饮,无SET既 =( 我叫咗一杯特饮,CREAM CHOCOLATE 都要成50几蚊,一D都唔抵其实,但当下我饮得好开心。杯野上面有好多CREAM,CREAM 上晒上彩虹朱古力粒,仲加咗只布丁棉花糖,饮落好治愈性<3 不过一次就够。普通野饮就30蚊到啦。 意粉好CREAMY,酱汁够RICH,100%推介。有2块法包配SALSA酱,仲有沙律。食完个意粉可以饱足到夜晚XD 意粉140几蚊,其实系包个杯,但耐何佢出紧新杯未有货,只好等到1月几2月先有。至于个BURGER,都好大件,有个SMASH POTATO,仲有薯条,都不错。 我强烈建议各位唔好只挂住影相,D野食好快冻晒架会XD