2024-02-24 2964 浏览
今次系第一次去Emmer餐厅食嘢,平时只会喺PP商场入边嘅餐厅食饭,原来喺PP商场4楼写字楼楼层系有一间咁性价比高嘅pizza餐厅,餐厅位于商场写字楼䢂口旁,一出玻璃门就会见到,而餐厅采用落地玻璃,令光线可以穿透餐厅里面,感觉好光猛,此外,服务员态度殷勤,会好有耐性咁介绍餐厅美食,食物质素唔错,值得推介!Pizza Margherita add pepperoniPizza系手工研制,即叫即整,上枱嘅时候pizza嘅芝士可以拉丝,而且非常之脆口系正宗嘅系边并唔系口口嘅面包底好好味焗肉酱千层粉虽然份量唔算好大,但是材料十足牛肉味非常浓郁,而且层层芝士同埋意大利粉食少少都觉得好饱意大利雪糕(云呢拿味) 其实雪糕算系比较普通,但也有浓浓的云呢拿香味,而且见到一粒粒的云呢拿籽,都算唔错

焗肉酱千层粉

意大利雪糕(云呢拿味)