天气转凉 最适合shabu shabu🐥🐥🐥今日去咗牛摩士佢哋嘅一人一锅放题PRIME 美国顶级牛肩 90分钟任食放题汤底我哋拣咗 👉🏻博多豚骨浓汤 👉🏻昆布鲣鱼清汤餐牌上有写依啲俾我地free orderPRIME美国顶级牛肩/ 特选美国 牛肩胛/IBP牛板腱/ 黑豚肉/ 豚肉/ 鸡肉 / 羊卷肉/半壳青口 / 鱿鱼仔/帆立贝 /鸭血 / 黄金花枝枣 / 温泉蛋 / 牛摩饭/ 温泉蛋牛摩饭/(枝豆 / 味噜青瓜 /迷你甜薯 / 炸日式饺子 / 炸鸡块 (芥末沙律酱)/ 炸薯角)然后自助吧 仲有啲蔬菜/公仔面/soba/丸/玉子/etc甜品就有3. 6牛乳软雪糕/泡芙/西式糕点/etc个人觉得普通牛肩食落去比起顶级嘅好似更加 嫩滑😂 然后鸡肉都好好食 👍🏻👍🏻👍🏻然后温泉蛋我都系无限添食 数下数下好似已经捞咗四五只蛋 😂👍🏻👍🏻👍🏻认真个牛乳雪糕嘅牛乳味几浓, 已经食到好饱仲食到两杯😂大满足🐥🐥🐥
天气转凉 最适合shabu shabu🐥🐥🐥
👉🏻昆布鲣鱼清汤

餐牌上有写依啲俾我地free order

然后自助吧 仲有啲蔬菜/公仔面/soba/丸/玉子/etc
甜品就有3. 6牛乳软雪糕/泡芙/西式糕点/etc

认真个牛乳雪糕嘅牛乳味几浓, 已经食到好饱仲食到两杯😂

大满足🐥🐥🐥