2020-05-03 47 浏览
成日见到呢间野有个九宫格嘅野食 好吸引咁 今日终于嚟试下啦 呢度有晚市menu 不过我想食个九宫格就系主餐牌入面 谂都唔谂要必点呢个餐 哗 真系打卡一流呀 有9款唔同小食 配鱼汤鱼面 个面食落去好弹牙 好爽口 好得意呀 鱼汤好清甜一d腥味都无 小食大部分都系冻食 得天妇罗虾 鸡翼 牛肋条系热食 全部都一口size 啱哂我呢d想每样试少少嘅人 另外叫左个晚市餐 蟹匠伴鱼乌冬 啖啖蟹肉 捞埋个乌冬一齐食好味呀 鱼乌冬同鱼面分别系无咁弹牙因为鱼肉比例无咁多 但都比一般乌冬爽口 不过个蟹膏有少少腥 呢度扣少少分啦 我地加左$22转配热情果香橙沙冰 味道好fresh好开胃 不过真系愈饮愈冻 好似唔系度度都有得食鱼面 可以嚟呢度一试

好似唔系度度都有得食鱼面 可以嚟呢度一试