2023-09-21
有得用QR code落单真系非常方便快捷,唔洗下下等员工行埋来先有得落单,繁忙时间真系派得上用场。😌👍🏻💛天妇罗💛With茄子、冬菇、南瓜and野菜天妇罗,款式多,蔬菜新鲜足料,香脆可口。💛牛舞拼盘💛肉好滑好嫩,so fresh💛脆皮香蕉💛Truly amazing,炸香蕉都真系第一次食,香香甜甜咁,又真系几唔错!💛鸡软骨肉棒饺子💛哇,呢个组合都系第一次见,几有创意啊~食落味道都不错,够特别。💛明太子大叶虾卷💛Well~green green地令我几好奇入面系咩~原来有明太子,食落又几好味。💛奶黄今川烧💛个名so special,烧到甘黄色so jeng🤤🤤mixed with 奶黄甜甜地yumyum💛萨摩牛肉粒烧汁💛一咬啲肉汁bit晒出来,超级无敌正呀❤️😘☺️呢间铺头主打烧肉,烧完更加好食!💛萨摩牛肉粒💛肉汁幼嫩香滑,够结实,爽口弹牙。环境:💜💜💜💜💜卖相:💙💙💙💙💙味道:💚💚💚💚💚服务:💛💛💛💛💛
With茄子、冬菇、南瓜and野菜天妇罗,款式多,蔬菜新鲜足料,香脆可口。 💛牛舞拼盘💛
肉好滑好嫩,so fresh 💛脆皮香蕉💛
💛鸡软骨肉棒饺子💛
哇,呢个组合都系第一次见,几有创意啊~食落味道都不错,够特别。 💛明太子大叶虾卷💛
💛奶黄今川烧💛
个名so special,烧到甘黄色so jeng🤤🤤mixed with 奶黄甜甜地yumyum 💛萨摩牛肉粒烧汁💛
💛萨摩牛肉粒💛
肉汁幼嫩香滑,够结实,爽口弹牙。
环境:💜💜💜💜💜
卖相:💙💙💙💙💙