2024-09-25
已经唔知第几次黎食,一如以往叫芝士麻辣鸡煲(BB辣),真心食过返唔到转头,惹味得黎唔会死咸,加埋芝士更加有层次(嗯~~~满足满足)经过8分钟既等待鸡肉仲好滑(๑´ڡ`๑),食完鸡加汤打边+$50无限追加刺身有十二款刺身任食,唔会雪到无晒味同好冰,特别推介三文鱼、甜虾、马刀贝同荣螺都好爽👍🏻 🙌🏻鲍片隐藏食法加埋落鸡煲到,连鲍片都惹味埋(劲正)+$50成本价海鲜船抵到Cry🥹今次有劲大只蛏子(超鲜甜♡̴)同生蚝,仲有生命既虾同大鲍鱼,带子、珊瑚蚌、海蚬同鱼(唔腥无骨劲有鱼味~全部都好新鲜,个汤底都会变到好鲜(〃´𓎟`〃)生蚝熟左都超胀卜卜免费送极上牛拼盘🥩手切封门柳-肉味最浓,厚肉质好软熟安格斯牛小排-大理石纹油花同和牛肉眼相似SRF和牛肉眼-油脂味最浓极尚牛板腱-中间位有肉筋,肉味浓过牛胛严选牛肩胛-一般肥牛*唔够喉可以+$50无限追加和牛————————————————————————🥗其他火锅配料丸类蔬菜面可以系出面自取区拎,手机落单都得,肉类海鲜好多好多款饮品汽水啤酒都好多款,有常温/冻/暖🍻甜品有杯装雪糕同雪条🍨发誓真心推呢间❣️ 绝对要支持本地餐饮业(•͈˽•͈) 觉得佢哋系真心想
+$50无限追加刺身
+$50成本价海鲜船
全部都好新鲜,个汤底都会变到好鲜(〃´𓎟`〃)
生蚝熟左都超胀卜卜
免费送极上牛拼盘🥩
手切封门柳-肉味最浓,厚肉质好软熟
安格斯牛小排-大理石纹油花同和牛肉眼相似
SRF和牛肉眼-油脂味最浓
极尚牛板腱-中间位有肉筋,肉味浓过牛胛
严选牛肩胛-一般肥牛
*唔够喉可以+$50无限追加和牛
————————————————————————
饮品汽水啤酒都好多款,有常温/冻/暖🍻
甜品有杯装雪糕同雪条🍨
发誓真心推呢间❣️ 绝对要支持本地餐饮业(•͈˽•͈)
觉得佢哋系真心想做好火锅店,保持食物品质!每次既海鲜都系郁,肉质纹理都好靓!完全系物超所值~