2022-09-20 367 浏览
继Cohee Studio 同For Single之后,Cohee竟然会系呢个咖啡沙漠粉岭开分店!本身已经几钟意锦田店,觉得好chill好舒服好有旅行的感觉,不过就系因为太细所以难d影相,今次一见到前裁判法院的雪白外墙同新店的日系装修之后,简直抗拒唔到!而且新店的营业时间又提早左,应该唔会出现锦田平日都要排哂长龙的情况挂!lol净系门口呢个牌都特别有感觉haha。Menu方面其实同旧铺冇咩太大分别,但因为早到终于可以影到cafe的环境相,真系好靓!即刻简个榻榻米影返几张先!甘岩有阳光影落嚟真系特别靓!☺️✦ Dirty个Dirty🥃 真系好靓!虽然侧边唔系话渐阵渐得好明显但系面头𠮶个色好出好靓见到expresso 的流动✦ Parma Ham & Scrambled EggBagel其实比较似普通面包🥯可能烘多少少会好d沙律加黑醋系清新既整体靠parma ham的咸香调咪✦ Smoked Salmon, Avocado & Cream Cheese任何时候都系无得输既组合!Smoked salmon + cream cheese 👏🏽🥳加埋一整个好新鲜的牛油果都几饱除左食物同之前差唔多未
✦ Dirty
Bagel其实比较似普通面包🥯
可能烘多少少会好d
沙律加黑醋系清新既
整体靠parma ham的咸香调咪
任何时候都系无得输既组合!
加埋一整个好新鲜的牛油果都几饱
除左食物同之前差唔多未系好惊喜外,环境系最主要令人回头既原因,真系太靓太舒服啦!真心钟意!🤩😊