2023-11-23 802 浏览
即系咁,早排去左一次试佢既iced Americano 一路都觉得coco 既single origin 好出色 好好饮咁作为flagship store 既KoKo 一定唔会差好多 望落去5个人 强调5个人 。点知一排到 到我 我就感受到 差距。 第一 完全感受唔到有待客之道 纯粹就系同我讲 条队又唔长,又唔系好赶 我觉得可以介绍下 你iced Americano 同coco 有咩唔同 浪费左一个大好机会同人讲之后就精彩啦,5个人 我观察到系冇分工同团队合作 各有各做 又比我望到 其中一个station系冇磅粉、求奇压实个粉就算。即刻觉得杯野 唔会好饮得去边 。真系好睇得出2间分店对barista既training,standard 都好唔同 都令到我考虑到底barista 系唔系一个专业。 说真的,好失望最后,出到黎杯野,watery,冇任何flavour 两个字 难饮。都系去番苏杭、大埔算
即系咁,早排去左一次试佢既iced Americano

最后,出到黎杯野,watery,冇任何flavour
两个字 难饮。都系去番苏杭、大埔算