2020-04-30 250 浏览
话说其实我好少出大围lee边今日系因为约左个friend hea下佢带左我泥lee间一见到个外观就觉得几好嘅cafe虽然一入到去以为,下!咁细。。。系咪要叫外卖但系原来有上层,继埋地下有3层,诵有一个小露台,都几好feel~好多人泥打卡喔!餐牌唔系话好多好多野拣,但系有下午茶松饼加杯野饮,如果未食饭又有饱肚嘅饭面再加松饼同野饮拣我觉得对于有选择困难症嘅我泥讲咁嘅安排系好好😂😂😂因为我未食午餐,所以叫左个饱肚餐我就叫左 关西牛肉温乌冬面我想讲。。。我食极都诵有牛肉。。。真系超级多!而且又好食😋食完好有满足感!!!食完咸食就会想食甜食我食左下面 士多啤梨吉士松饼上面系朋友叫 tiramisu 松饼我建议未食咸食之前,可以食一旧松饼先因为啱啱整,新鲜热辣👍🏻两个都好好食!d松饼系细细粒咁,加上佢d配料又好足,完全可以一口一个😋😋😋😋另外,饮品我叫左 左边 海盐焦糖拿铁右边 茉莉绿茶我杯latte饮完成杯都唔会觉得太饱味道都好好,唔会好甜佢都算大杯,一路饮一路倾计唔错整体来讲,lee间cafe 食物又好食,环境又好,价钱就系cafe应有嘅价钱啦~唔系太贵真系一个唔错嘅休闲地!
话说其实我好少出大围lee边
今日系因为约左个friend hea下

佢带左我泥lee间一见到个外观就觉得几好嘅cafe

虽然一入到去以为,下!咁细。。。系咪要叫外卖
好多人泥打卡喔!

餐牌唔系话好多好多野拣,
但系有下午茶松饼加杯野饮,
如果未食饭又有饱肚嘅饭面再加松饼同野饮拣
我觉得对于有选择困难症嘅我泥讲
咁嘅安排系好好😂😂😂

因为我未食午餐,所以叫左个饱肚餐

我就叫左 关西牛肉温乌冬面
关西牛肉温乌冬面

我想讲。。。我食极都诵有牛肉。。。真系超级多!
而且又好食😋
食完好有满足感!!!

食完咸食就会想食甜食
我食左下面 士多啤梨吉士松饼
上面系朋友叫 tiramisu 松饼
松饼

我建议未食咸食之前,可以食一旧松饼先
因为啱啱整,新鲜热辣👍🏻
两个都好好食!

另外,饮品我叫左 左边 海盐焦糖拿铁
右边 茉莉绿茶

我杯latte饮完成杯都唔会觉得太饱
味道都好好,唔会好甜
佢都算大杯,一路饮一路倾计唔错

真系一个唔错嘅休闲地!

2020-04-28
关西牛肉温乌冬面