2022-09-17 31 浏览
猫猫猫猫🐱一间有野饮有野食有猫玩既cafe😄喺尖沙咀行街行都有啲肚饿,喺北京道见到有依间以猫做主题嘅Cafe,便同朋友冲咗上去做下猫奴!餐厅喺尖沙咀北京道环球商业大厦2楼,iSquare对面,有lift 搭上去2楼,唔使行楼梯 😊推开门就见到有一个猫corner,有猫树有猫玩具仲有board game添,当日有四只猫猫🐱,有一只黑猫一只灰猫同埋两只三色猫!只黑猫超级活跃,会成日主动撩我哋同佢玩!我同朋友分别叫咗两个套餐,一个肉燥稻庭乌冬,一个肉燥饭,小食叫咗炸花枝丸同埋红油炒手,而饮品叫咗红豆冰同珍珠奶茶!稻庭乌冬既乌冬好弹牙,超好味😋,肉燥饭都唔错呀,饭面仲有一大块紫菜及两片青瓜,有菜有肉营养均衡!最值得推介系杯红豆冰,红豆冰睇得又饮得,面头有猫爪设计!红豆冰系用豆浆冲嘅,我谂同大家喺其他餐厅饮嘅唔同,用豆浆冲嘅味道好有豆香味!又唔会有太饱太滞既感觉 今餐食得好满足呀,除咗食物唔错外,仲有猫猫既陪伴,尤其系只黑猫!好黏人玩好可爱!
猫猫猫猫🐱一间有野饮有野食有猫玩既cafe😄

最值得推介系杯红豆冰,红豆冰睇得又饮得,面头有猫爪设计!
又唔会有太饱太滞既感觉
2022-09-17