识得我耐嘅人就知道我其实系一个辣妹😆系冇无辣不欢𠮶只!不过由怀孕开始就戒咗,之后又做母乳妈妈🤱🏻费事BB饮辣奶!😅忍咗咁耐,而家开斋喇!咁梗系要揾一间好好食嘅补返数啦!仲要系望住个靓靓海景食㗎💕好 chill!天气咁冻,一嚟到饮杯热茶先🍵!我哋叫咗个总厨推介午餐Lunch Set for 2 ,主菜拣咗成都水煮桂花鱼🐟🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️,真系好好食!啲桂花鱼好滑,辣得来少少麻麻地😌仲有鸡髀菇、阔条嘅薯粉、芽菜喺入面!配上白饭一流👍🏻👍🏻鲜露笋拌牛舌心🤩第一次食咁大片嘅牛舌,配上好香麻油味嘅新鲜芦笋,好清新啊!干煸四季豆,虽然睇落好简单嘅一味菜,估唔到我哋都好钟意呢!我记得厨师嘅厨艺唔简单!👨🏻‍🍳重庆黑糖糍粑,我都系第一次食呢种甜品,虽然好饱,但系真系好好食!最后都食晒佢😋肚子好满足🥰午餐嘅套餐仲可享特色饮品同款买一送一优惠㖭!不过要 same items,我哋拣咗🌶️微辣芒果西打🥭🍹真系好有惊喜!香甜嘅芒果汁竟然有小小嘅辣味!完全冇违和感,仲要好好饮添!下次再嚟试埋佢其他嘢先!😍呢间餐厅一定要比心心❤️I really like it!!菜单分享 📝Lunch Set for 2鲜露笋拌牛舌心S

天气咁冻,一嚟到饮杯热茶先🍵!
成都水煮桂花鱼 Poached Mandarin Fish Fillets in Chili Broth
总厨推介午餐Lunch Set for 2

微辣芒果西打
下次再嚟试埋佢其他嘢先!😍

菜单分享 📝
Lunch Set for 2

鲜露笋拌牛舌心
Sliced Beef Tongue with Asparagus
成都水煮桂花鱼
或Or
南充酸菜桂花鱼
Mandarin Fish Fillets with Vermicelli and Pickled Vegetable
干煸四季豆
Sauteed String Beans with Minced Pork and Beef
Chongging Sticky Rice Cakes
丝苗白饭2碗