2018-05-30
每一个扮工日子最放松既莫过于放Lunch时间。尖沙咀呢个游客多车多食肆多既地方,揾到间连饮品甜品既套餐又正常价钱既时候,小妹又要出动啦😂黄煌记位置系恒生对面,星林居(3楼)既1楼。去到既时候十分之清静,大概系准备紧晚市...店员介绍可以一班人分享一个大煲或者每人一个午市烩烧饭。咁当然要试下烩烧饭系列啦~红鱼柳烩烧饭 $53上菜时店员用个盘载住煲饭,个煲系好热架!要小心啲!最高层系鱼肉、中间系蔬菜(红萝卜丝、西兰花、金菇等等)、最底系饭。衬个煲仲热既时候搅下啲配料同饭,令入面既食物均匀受热。如果钟意有饭焦既朋友,可以参考煲仔饭既搅法~好有趣既系鱼系白色架~仲以为红鱼柳系红色添。鱼好香既鱼味,有海鲜酱入唔到落啲鱼度,所以得鱼味。配搭蔬菜食就更加清淡🍵由于小妹食哂啲蔬菜先既关系,已经饱了...建议大家三五成群黎食既话,可以share食!黑毛猪梅爽肉 $56同事分享左一块猪肉比我,好易咬开,有少少入口即溶既感觉。酱汁入哂落猪肉度,好香浓既味道。饮品系银菊露或者可+$8选4款许留山饮品,包括芒椰芦荟爽,西瓜芦荟爽,超多芒水晶晶,芒椰雪蛤爽)。我地加左杯拎返公司饮🤣🤣+$8有一杯许留山饮品都几抵架
红鱼柳烩烧饭 $53
黑毛猪梅爽肉 $56
饮品系银菊露或者可+$8选4款许留山饮品,包括芒椰芦荟爽,西瓜芦荟爽,超多芒水晶晶,芒椰雪蛤爽)。我地加左杯拎返公司饮🤣🤣+$8有一杯许留山饮品都几抵架~
点解会黎呢度?因为收到系地铁站口既传单,话午市减$5。姐系话午市最平只需要$51!有饮品同许留山芒果糯米糍作为甜品。环境十分之清静同舒服。唔错唔错~
午市$5coupon 同晚市85折coupon
重点:
1. 烩烧饭有大量蔬菜。
2. 午市套餐连饮品和许留山芒果糯米糍