2018-02-25 131 浏览
今晚同朋友試下呢間騷,我地3個人都一致認同呢間嘅野好食。野飲方面,我地都係嗌左Encore, 我自己就覺得普通,野食比較出色。環境好舒服(除非你怕嘈),有live band 可以聽下歌,要挑剔嘅係我地覺得張「登」有啲矮,不過可以迫你坐直個人囉!😂 野食方面我地嗌左一個小食,三個主菜。小食: 七味粉薯條推介度 (5為最高): 佢每條都沾滿粉,而且炸得夠脆夠香口,諗唔到可以點再好啲,100分! 主菜一:黑松露磨菇意粉推介度 (5為最高):我一向好重視意粉口感,佢嘅口感就調較得好好,汁都唔會好稀,好rich嘅感覺。主菜二:蟹肉意粉推介度 (5為最高):同樣地佢意粉口感做得好好,不過坦白講食唔到蟹味,只係佢整體黎講嘅配搭令佢成為一個好唔錯嘅意粉。主菜三:all day breakfast 推介度 (5為最高):坦白講,all day breakfast 都好難差得去邊。不過佢最出色嘅係黑松露炒蛋,好好味! 其他都只能說不過不失。差啲唔記得講,佢地服務態度好好。入座無限時,8點有live band。但我去果曰7點45分佢就已經開始唱。我帶左蛋糕同朋友慶生,唔單止無切餅費,佢地仲好細心咁拎蛋糕比你
今晚同朋友試下呢間騷,我地3個人都一致認同呢間嘅野好食。

野食方面我地嗌左一個小食,三個主菜。

小食: 七味粉薯條

主菜一:黑松露磨菇意粉

主菜二:蟹肉意粉

主菜三:all day breakfast
推介度 (5為最高):

差啲唔記得講,佢地服務態度好好。入座無限時,8點有live band。但我去果曰7點45分佢就已經開始唱。我帶左蛋糕同朋友慶生,唔單止無切餅費,佢地仲好細心咁拎蛋糕比你嘅時候夾埋live band 唱生曰歌,喺我無要求過嘅情況底下我真係覺得佢地好細心! 抵讚! 我會再同朋友黎呢度!
2018-02-22
庆祝纪念