Restaurant Week第3间餐厅✨bookmark左一段时间 lunch有3courses抵食好多😬虽然未到好惊喜 但食物质素同环境都几好🥰🍽𝐑𝐞𝐬𝐭𝐚𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭 𝐖𝐞𝐞𝐤 𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭 $198pp.💫𝑺𝑻𝑨𝑹𝑻𝑬𝑹𝑺🥩𝐒𝐭𝐞𝐚𝐤 𝐓𝐚𝐫𝐭𝐚𝐫𝐞生牛肉他他😍一旧旧 口感同熟牛肉差唔多🤤带点牛肉应有既韧度😙味道调味得岩岩好! 花椒味出 微微辣😛sourdough薄身 充满牛油感 少少过油 但配生牛肉一齐食就ok~🐟𝐒𝐚𝐥𝐦𝐨𝐧 “𝐂𝐞𝐯𝐢𝐜𝐡𝐞”好开胃~青柠酸味🍋夹半熟三文鱼(份量都多)仲有木瓜丝同花生粒🥜口感丰富😙我觉得酸左少少🤣💫𝑴𝑨𝑰𝑵 𝑪𝑶𝑼𝑹𝑺𝑬𝑺🐷𝐒𝐥𝐨𝐰 𝐁𝐫𝐚𝐢𝐬𝐞𝐝 𝐎𝐤𝐢𝐧𝐚𝐰𝐚 𝐏𝐨𝐫𝐤 𝐁𝐞𝐥𝐥𝐲猪腩肉煮到好淋🤤一切就烂 劲厚一层肥膏好邪恶 但好香油脂😍椰菜花都好好食 特别椰菜花酱creamy而香!!😋🥩𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐀𝐧𝐠𝐮𝐬 𝐒𝐭𝐫𝐢𝐩 𝐋𝐨𝐢𝐧 +$68牛肉都几韧下🥺有筋 牛肉味系有既...但我对呢个牛麻麻地🤭中意食牛既男朋友就话好好食 我食完一旧个时佢已经食晒成碟牛😂相反我好中意薯蓉!🥔Creamy好有牛油香 佢仲有椰菜丝 个apple mu

💫𝑺𝑻𝑨𝑹𝑻𝑬𝑹𝑺
Steak  tartares
🥩𝐒𝐭𝐞𝐚𝐤 𝐓𝐚𝐫𝐭𝐚𝐫𝐞
Salmon  “ceviche”
🐟𝐒𝐚𝐥𝐦𝐨𝐧 “𝐂𝐞𝐯𝐢𝐜𝐡𝐞”

💫𝑴𝑨𝑰𝑵 𝑪𝑶𝑼𝑹𝑺𝑬𝑺

Slow  braised  okinawa  pork  belly
Black  angus  strip  loin
🥩𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐀𝐧𝐠𝐮𝐬 𝐒𝐭𝐫𝐢𝐩 𝐋𝐨𝐢𝐧 +$68
牛肉都几韧下🥺有筋 牛肉味系有既...但我对呢个牛麻麻地🤭中意食牛既男朋友就话好好食 我食完一旧个时佢已经食晒成碟牛😂相反我好中意薯蓉!🥔Creamy好有牛油香 佢仲有椰菜丝 个apple mustard酱酸酸甜甜好fresh💕

💫𝑫𝑬𝑺𝑺𝑬𝑹𝑻𝑺

Mr  whippy
🍨𝐌𝐫. 𝐖𝐡𝐢𝐩𝐩𝐲🧋
雪糕奶香味好重😭💕好挂住日本d牛奶雪糕! 淋上奶茶酱仲有黑糖珍珠 茶酱系偏甜茶type 整体好好食🤤珍珠口感对我黎讲硬左少少🙈
Olive  oil  cake
🍰𝐎𝐥𝐢𝐯𝐞 𝐎𝐢𝐥 𝐂𝐚𝐤𝐞🍒
相对较普通🤣就系一件蜜糖味pound cake🍯上面有mascarpone cream同莓酱🍒够湿润而且酸酸甜甜💫
Steak  tartares
Black  angus  strip  loin