2015-12-11
book左星期一晚,都要限时90分钟,真系估唔到~入座时得好少客,仲好好彩被安排坐左窗边,虽然出面冇野好睇呢度冇set dinner,只能散叫先黎两杯饮品左手边香茅,右边龙眼冰香茅o个杯真系好清新,仲成枝香茅咁插入去~初时仲以为做乜有条搅棍另一杯龙眼冰都颇多龙眼唔怕食到d牙黑哂o既墨汁意粉,觉得只蟹比较油腻,如果一个人食哂应该会顶唔顺意粉弹牙,而且因为唔系煮好先加墨汁,所以唔洗担心会食到好样衰觉得呢间冇又一城店个沙嗲咁好味,不过都仍然系水准之作如果6条都系鸡柳就好喇~mini burger 3个d馅有少少分别,上枱第一件事系打开黎睇下先...左边系pesto,中间系士多啤梨,右边系最正常o既烟肉个pesto我觉得唔算重味,不过未必人人喜欢最正常o个个就唔需要多讲啦至于中间o个个呢...其实系几有趣o既,好在只系得一块士多啤梨,否则可能会太酸薯条望落唔系好多,但其实因为摆得分散,食完哂呢碟野都觉得几饱虽然好饱不过都系忍唔住叫左甜品我谂住食个千层会冇咁饱,d cream都系塞满左我个人底下d芒果系冰冻o既,食到个人雪雪声朋友要左呢个真系饱到上心口,雪糕下面有3旧brownie!食左1旧佢就
入座时得好少客,仲好好彩被安排坐左窗边,虽然出面冇野好睇
呢度冇set dinner,只能散叫
先黎两杯饮品 左手边香茅,右边龙眼冰
另一杯龙眼冰都颇多龙眼 唔怕食到d牙黑哂o既墨汁意粉,觉得只蟹比较油腻,如果一个人食哂应该会顶唔顺
意粉弹牙,而且因为唔系煮好先加墨汁,所以唔洗担心会食到好样衰 觉得呢间冇又一城店个沙嗲咁好味,不过都仍然系水准之作
如果6条都系鸡柳就好喇~ mini burger 3个d馅有少少分别,上枱第一件事系打开黎睇下先... 左边系pesto,中间系士多啤梨,右边系最正常o既烟肉
个pesto我觉得唔算重味,不过未必人人喜欢
最正常o个个就唔需要多讲啦
虽然好饱不过都系忍唔住叫左甜品 我谂住食个千层会冇咁饱,d cream都系塞满左我个人
底下d芒果系冰冻o既,食到个人雪雪声 朋友要左呢个真系饱到上心口,雪糕下面有3旧brownie!
食左1旧佢就已经训低咁滞,最后无奈地放弃~