2024-06-04
呦呦鹿鸣布丁烧📌葵芳葵富路7-11号葵涌广场3楼Top世界3069-T5-T6号舖是日扫街第5️⃣站呢间系男朋友心心念念指明我今日去葵广一定要外卖比佢嘅甜品椰爷布丁烧 $38入面有椰子肉算系比较甜嘅口味🥥抹茶布丁烧 $38男朋友要求嘅味道 唔太甜😆两个布丁都好滑溜加埋芝士蛋糕底好match绝对系令人一食难忘嘅甜品不过上次食仲系$35 就快加价到唔舍得食🙈⭐️Rumple港女评分⭐️味道: 4/5环境: -/5服务: -/5抵食: 3.5/5Please follow Rumplestiltskin aka 名字古怪的小矮人呢个港女代你试尽香港好食好用嘅🤩#Rumplestiltskinaka名字古怪的小矮人 #饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #香港美食 #香港美食推介 # 香港平食 #香港平民美食 #香港平价美食 #平民小食 #周末好去处 #葵芳美食 #葵广美食推介 #葵芳好去处 #葵广餐厅
是日扫街第5️⃣站
呢间系男朋友心心念念指明我今日去葵广一定要外卖比佢嘅甜品