百芳池上便当 (活@KCC) 📌葵涌葵昌路72-76号Life@KCC 1楼108号舖红烧汤面配酥炸猪扒 $68虽然面同汤分开但食嘅时候d面都系一pat汤底正常不过不失猪扒感觉似煎唔算特别酥脆😅冻蜂蜜柠檬加珍珠 $17反而钟意个饮品多d少甜柠檬味比较出同埋加钱要珍珠饮到尾仲剩好多🤣👍🏻⭐️Rumple港女评分⭐️味道: 3/5环境: -/5服务: -/5抵食: 3/5Please follow Rumplestiltskin aka 名字古怪的小矮人呢个港女代你试尽香港好食好用嘅🤩#Rumplestiltskinaka名字古怪的小矮人 #饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #香港美食 #香港美食推介 #香港平食 #香港平民美食 #香港平价美食 #平民小食 #香港打卡餐厅 #情侣好去处 #拍拖好去处 #周末好去处 #葵涌美食 #葵涌美食推介 #葵涌好去处 #葵涌餐厅
百芳池上便当 (活@KCC)
📌葵涌葵昌路72-76号Life@KCC 1楼108号舖
红烧汤面配酥炸猪扒 $68