2024-06-16
KiKi面店 (希慎广场) 📌铜锣湾轩尼诗道500号希慎广场URBANHOOD B1楼B106-107号舖下午茶餐 $68津白鲜肉水饺汤面我拣麻辣汤底算系少少辣易入口🤣水饺个馅算足料大大粒有四粒面身有咬口👍🏻冻柠檬爱玉白桃乌龙唔知系因为下午茶餐定系堂食饮品都会比外卖细杯呢🫠不过茶味清香可以解腻👍🏻⭐️Rumple港女评分⭐️味道: 3/5环境: 4/5服务: 4/5抵食: 3/5Please follow Rumplestiltskin aka 名字古怪的小矮人呢个港女代你试尽香港好食好用嘅🤩#Rumplestiltskinaka名字古怪的小矮人 #饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #香港美食 #香港美食推介 #香港平食 #香港平民美食 #香港平价美食 #平民小食 #周末好去处 #铜锣湾美食 #铜锣湾美食推介 #铜锣湾好去处 #铜锣湾餐厅
📌铜锣湾轩尼诗道500号希慎广场URBANHOOD B1楼B106-107号舖 下午茶餐 $68
津白鲜肉水饺汤面
我拣麻辣汤底算系少少辣易入口🤣