2018-05-16 2242 浏览
中环ifc开左间新西班牙餐厅,系得呢个位置,都知价钱唔会平,试下lunch先啦。环境都几好!你可以选择剩系吃头盘buffet,或者3 course meal,价钱只系差几十蚊,明智嘅消费者当然吃3 course la,buffet主要系salad bar同西班牙小食,亦有好多ham,仲有烟三文鱼,beef tartar等等多款的西班牙小食(不过旧包有d硬)而有一些白身鱼刺生沙律真心讲,佢个salad bar真系好正,ham好味,用靓烟三文鱼(唔会太咸),沙律菜够新鲜,而且选择多,其实食完salad bar都饱饱地…女士黎讲,剩系吃salad bar都会饱叫左一个红虾意粉,好味!虾够大只,而家粉吃得出系Hand made 意粉,有咬口,个汁都唔错!咁当然,黎到西班牙餐厅,无理由唔吃西班牙海鲜饭啦,我就叫左呢个带子饭,带子都几好食,无over cook到,尤鱼好韧,个饭味道都系一般,好可惜呢个饭系有d令我失望的。整体:先讲价钱,午餐连埋加一要成$4xx,唔平,只可以讲系中环ifc,要呢个价无可口非,salad bar非常出色,主菜就正正常常啦。如果去食下team lunch个d,都系一个几
环境都几好!

多款的西班牙小食(不过旧包有d硬)

而有一些白身鱼刺生沙律

女士黎讲,剩系吃salad bar都会饱

整体:先讲价钱,午餐连埋加一要成$4xx,唔平,只可以讲系中环ifc,要呢个价无可口非,salad bar非常出色,主菜就正正常常啦。如果去食下team lunch个d,都系一个几好嘅选择,平时朋友chilli 下个d,就唔洗咁贵啦。
服务都算唔错,中环水准。