话说我个friend bookmarked 左呢间吉列猪排🐽专门店好耐, 所以趁🈶️时间就陪佢一齐黎试下我地𠮶日系平日around 7:00 pm 到, 唔洗等位, 店员好快就带左我地入去坐低🪑我地嗌左一个特上吉列猪排猪柳定食(二人前)(HK$438), 上餐后店员知道我地系第一次黎, 所以就慢慢咁向我地介绍抬上每样酱汁点用同食法一开始每人会🈶️一碗白芝麻俾我地自己磨成芝麻酱再捞埋啲猪排酱一齐点吉列猪排&猪柳黎食🥢另外佢地都有提供其他酱汁,e.g.柚子汁同紫菜汁, 如果食得太漏都唔紧要,佢地都有芥末酱,点完之后食即刻冇咁漏👅除左之外, 呢度啲白饭🍚同椰菜丝都系任人refill 讲翻啲主角吉列猪排&猪柳先🤣肉质好嫩同好淋身,而且炸得都好干身,唔会话太油腻,而且啲炸粉唔会过厚,所以所有野都啱啱好,好好食🧡饭后仲🈶️西瓜🍉同玄米茶🍵提供, 可以解下腻🌱Overall 成餐饭都好好味,而且店员啲service好nice, 会下次再黎encore 的😛~📍尖沙咀弥敦道100号The ONE 4楼L401号舖

饭后仲🈶️西瓜🍉同玄米茶🍵提供, 可以解下腻🌱

📍尖沙咀弥敦道100号The ONE 4楼L401号舖