2016-12-13 176 浏览
话说边边果位话见哩间好多食评好似唔错咁款,咁就Book 位去试,book 完之后望望其他食家upload 既餐牌当堂打左个突,咁贵既又唔见有人话有set心谂不妙,不过应承左都要去!黎到望到个餐牌,比我见到张Set dinner 餐牌,虽然选择唔多,却意外地系比较特别既鱼,羊同虾,咁我就决定试试个羊T骨set 因为比预算平左重叫多个青苹果蟹肉他他,首先黎既系个餐汤入口味度甜美无杂质好滑,比较清淡有需要可以加啲会黑椒香啲,之后上既系蟹肉他他,配搭唔错少少酸既青苹果加上海水咸既蟹肉再加上沙律菜因为友人怕腥加上黑椒会比较易入口再黎到主菜羊T本身调左味即使唔点汁都以经好够味加上肉质好够淋唔会熟过龙,虽然望落看似唔多但食完好满足,埋尾加上个朱古力布朗尼上冻下热咖啡店果啲真系冇得比,成件事觉得好抵
因为友人怕腥加上黑椒会比较易入口
再黎到主菜羊T本身调左味即使唔点汁都以经好够味
上冻下热咖啡店果啲真系冇得比,成件事觉得好抵
2016-12-13