2023-07-11 357 浏览
🦪✨️👐🏻上环“神7”生蚝吧屋企人话想过下生蚝口瘾,但又唔想一次过食太多😝难得放假,呢次就打算去可以午餐add on生蚝既餐厅chill下🤤据说JJ都系呢度庆祝生日屋企人就话想试试啦~🎂✼••┈┈┈┈••✼••┈┈┈┈••✼SET Lunch🦪Oyster of the Day x 2 (add-on)餐厅有6款生蚝随机供应,呢次我地呢款5️⃣Ancelin够晒juicy肉质结实,配少少🍋清爽🥗 Salad of the day沙律新鲜有我中意既bell pepper,sauce系酸酸开胃既柠檬醋,唔会heavy~🍝虎虾, 带子意大利面 配 龙虾汁 $178 🥩西班牙伊比利亚猪扒 配 炸薯条 及 烧汁 $188作为生蚝吧,午餐西餐发挥都好好😛意粉虾弹牙新鲜,而且拿上台劲香龙虾汁香味😚份量颇多男士都够饱猪扒超大块!厚肉而juicy,加埋香料真心唔错🍟薯条新鲜薯仔炸,我个人都中意个配菜,焗椰菜仔同萝卜相映成趣,整体唔腻😏🥬🥕🧊Still Water $68冰凉still water完美完结一餐简单lunch☆✼••┈┈┈••环境••┈┈┈••✼楼底好高,黑色型格格调同时,有自然光透进店内,里面有
🦪✨️👐🏻上环“神7”生蚝吧

🥩西班牙伊比利亚猪扒 配 炸薯条 及 烧汁 $188

🧊Still Water $68
冰凉still water完美完结一餐简单lunch☆

✼••┈┈┈••环境••┈┈┈••✼
楼底好高,黑色型格格调同时,有自然光透进店内,里面有长台+沙发位,lunch同同事坐8-12个人都无问题✨️
✼••┈┈┈┈••✼••┈┈┈┈••✼
✍️🏻 八蚝吧