2023-08-10
今次食set lunch同之前食dinner既experience 差好远…… Weekday lunch 无乜人,位置任拣…环境阔落当日去set lunch main 三款入面有2款都系无,要转其他嘢既..starter 跟咗一个冻汤,味道正正常常另外一个starter 跟咗chicken liver parfait.. 个味就真系好浓,唔系人人接受到😕😕加咗20跟咗burger. 个肉系好厚身,但整体个味好分割,唔算好惊喜。个pickles都唔系好酸咁😢 整体一般但烤鸡menu转咗炸牛柳,咬口都几油,同炸得太干好难咬,味道一般另一个point 系,lunch 得一两枱客,无乜人竟然系无开定晒冷气🥵🥵🥵越坐越热 experience 一般人均200如果觉得set lunch好平而会唔好食啲既餐厅,真系请你哋唔好做set lunch menu… 倒自己米对上一次既经验好好,今次真系唔得,减低想再来既意欲☹️☹️
Weekday lunch 无乜人,位置任拣…
环境阔落
starter 跟咗一个冻汤,味道正正常常
人均200
对上一次既经验好好,今次真系唔得,减低想再来既意欲☹️☹️