2023-03-20 261 浏览
有ShakeShake海鲜食既酒吧餐厅,海鲜意想不到地新鲜!食物高质之外,仲有埋鸟笼打咭座位,Beerpong又有得玩,两个人甚至一班朋友黎都好适合😌.二人餐$798(+10% service charge)包括: 前菜、主菜、ShakeShake海鲜、2杯Cocktail/Mocktail✧前菜 - 鸡泡鱼干份量都几多,同埋烤到半干湿状态,好香好好味✧主菜 - 夏威夷Pizza😝意大利人最憎既菠萝!但我钟意!个Pizza底好似饼干咁松脆架🤭.✧Shake Shake海鲜❗️赞❗️✿波士顿龙虾🦞、八爪鱼仔🐙、海虾🦐、鲍鱼、青口、大元贝、蚬、司华力肠、粟米,同秘制香辣蒜酱Shake埋一齐,😋劲惹味。✿海鲜一啲都唔马虎,认真好新鲜、鲜味,特别系虾,肉系好结实弹牙既!✿海鲜佢处理得好干净,连住壳既鲍鱼同八爪鱼头既内脏、青口既足丝,都已经清理好✨✿份量超大🙈捧腹而回.✧ Cocktail个底竟然系玫瑰露,配上椰子liquor,Tonic,少少橙皮,顺喉而唔抢,然后椰子味会慢慢再渗出黎.✧ Mocktail番石榴汁+Cranberry汁,超香甜配搭🫶🏻
二人餐$798(+10% service charge)

✧前菜 - 鸡泡鱼干
份量都几多,同埋烤到半干湿状态,好香好好味

✧主菜 - 夏威夷Pizza
✧Shake Shake海鲜❗️赞❗️
✿份量超大🙈捧腹而回
✧ Cocktail
✧ Mocktail
番石榴汁+Cranberry汁,超香甜配搭🫶🏻