2024-05-17
<Sky 726> 📍 旺角站一直bookmark左依间靓景餐厅好耐,一入到去果然系好有格调🤤餐厅天花版系挂满晒星空灯饰好打卡able🌌🩷💜Avocado & Garden Green Salad 牛油果田园沙律🥗 💰$128分量十足而且蔬菜🥗牛油果🥑望起上嚟好新鲜,加上酸酸的黑醋橄榄油酱令我哋胃口大开🤤幸福指数:😻😻😻😻😻/5💜烤波士顿龙虾尾扁意粉🍝 💰$238扁意粉🍝上面放咗大大只龙虾肉🦞,望落去几吸晴(*^o^*)食落去啖啖龙虾肉汁嘅鲜味,扁意粉食落唔会太淋太硬,而且加上蕃茄酱汁的调味,挂汁得来又唔会有太漏嘅感觉(^V^)🫶幸福指数:😻😻😻😻/5💜Set dinner 🍽️ 💰$588-香草牛油酿法式田螺-Soup of the day&餐包-板烧自家35天干式熟成美国特级西冷扒伴烧汁今次叫咗medium熟度🥩,牛扒食落扎实有厚度,能够锁住肉汁唔会嚡飒飒(^ω^)加上旁边嘅沙律配菜令到我哋可以食紧🥩嘅时候解一解油腻感(´-ω-`)幸福指数:😻😻😻😻/5-法式甜味可丽饼配云尼拿雪糕可丽饼卷上冷冰冰嘅雪糕再一齐食💯🩷🩷幸福指数:😻😻😻😻/5💜 Tiramisu🍰 💰$1
幸福指数:😻😻😻😻😻/5
-板烧自家35天干式熟成美国特级西冷扒伴烧汁
-法式甜味可丽饼配云尼拿雪糕
可丽饼卷上冷冰冰嘅雪糕再一齐食💯🩷🩷
💜 Tiramisu🍰 💰$108
本身冇谂过佢哋会送上呢个生日惊喜! (*☻-☻*)💫而且Tiramisu唔会太甜,creamy得嚟又有浓郁的咖啡香味🤤🩷
幸福指数:😻😻😻😻😻/5
💜Fruit Punch🍹💰$65
Orange Juice, Pineapple Juice, Fresh Fruit &
Soda Water
💜Sweet🍹💰$55
Lychee Syrup, Pineapple Juice, Blue curacao syrup, Soda Water & Fresh Pineapple
Yumyum舔舔脷指数:🧸🧸🧸🧸🧸/6
环境指数:🧸🧸🧸🧸🧸🧸/6
服务指数:🧸🧸🧸🧸🧸🧸/6
性价比指数:🧸🧸🧸🧸🧸/6
回头指数:🧸🧸🧸🧸🧸/6
(满分为🧸🧸🧸🧸🧸🧸)
以上属小编主观(非专业)食评,所有意见只供参考
( ´▽`)
📍Sky 726