2021-11-03
作为Slash既我最钟意揾啲Cafe或者餐厅可以做野,竟然系上环比我揾到哩间适合既Cafe! 喺附近泊好车,行五分钟就到左LOF10,地点方便而且空间够大同开扬。谂住叫轻食为主,所以叫咗份三文治同一杯热LATTE。不过我见餐牌仲有其他三文治类、意粉、甜品可以叫。黑松露芝士三文治 $128三文治即叫即烤热,脆面夹住黑松露芝士超邪恶,仲要啲芝士可以拉丝架!一整好既时候,松露味好重,虽然叫咗细细份,但因为芝士比较滞,所以我分开左两轮食,配合做野啲时间岩岩好。热LATTE三文治有套餐,$128已经包括咖啡或茶或梳打特饮。热LATTE有个特别之处,就系系打完奶同混合咖啡之后,会印个LOF10餐厅名上去。打卡一流,而且牛奶咖啡温度刚刚好,有细滑嘅奶泡系面。提提大家:因为附近好多狗仔会下午经过裕林台散步,啲狗仔好钟意系店外玩,如果怕狗人士就要注意一下喇~最后要赞下员工,唔赶客走之余,好细心见我饮完杯咖啡,静静递咗杯水俾我🥰💯
三文治即叫即烤热,脆面夹住黑松露芝士超邪恶,仲要啲芝士可以拉丝架!一整好既时候,松露味好重,虽然叫咗细细份,但因为芝士比较滞,所以我分开左两轮食,配合做野啲时间岩岩好。 热LATTE