2008-06-19
18/6晚上除左starbucks既饮品,我最爱就系呢度既smoothies同朋友行完街自己番黎屯门之后好肚饿,系脑海浮现既系riso39蚊自由拣,有四样野,好鬼抵!我拣左鲜茄鸡烩红米饭,蒜蓉包,芒果雪糕,转饮有baileys果款饮品蒜蓉包招牌菜不作多介绍,香脆可口主菜risotto,卖相ok,鲜茄好juicy,劲fresh,细细碟,但原来好够食!饮品真系正,第一次饮呢杯,之前饮开莓子杂荟,今次好有惊喜,好好味下次试饮其他!!!今晚夜晚好都几旺下,要等一阵位,但要一赞既系服务!侍应唔多,但效率几高,特别系几个女侍应,我等野食期间见佢地又落单又送餐又冲果d饮品感觉到佢地忙到一头烟但态度仍亲切!欣赏!见到隔离台既咖啡好靓,仲听到佢地大赞,下次试下饮下次带男朋友黎食,呵呵!本来影左相,但系上到黎openrice见到自己影既相同其他食客差唔多,唔post了!^^
同朋友行完街自己番黎屯门之后好肚饿,系脑海浮现既系riso
39蚊自由拣,有四样野,好鬼抵!
蒜蓉包招牌菜不作多介绍,香脆可口
下次试饮其他!!!
今晚夜晚好都几旺下,要等一阵位,但要一赞既系服务!
感觉到佢地忙到一头烟但态度仍亲切!欣赏!
见到隔离台既咖啡好靓,仲听到佢地大赞,下次试下饮
下次带男朋友黎食,呵呵!