soho区内的平民pizza店~🥸:收工想食pizza,就同朋友拣咗呢间Soho区pizza 店,附近都有好多唔同类型嘅餐厅,相信竞争都十分大。入到去就已经见到猫店长迎接我地啦😂地方虽然唔大,不过坐得好阔落好舒服🥰初时以为Pizza店就只系食下Pizza,估唔到仲有pasta同其他小食🤩✨ 12‘’ Uncle Ping Gor $188谂咗好耐叫边款pizza,最尾都叫返啲材料比较简单既pizza😆德国肠既咸味同蜜糖芥末酱底既pizza好夹,饼底整得好够脆,中间就比较软熟,饼底都叫薄批~味道咸咸甜甜咁都几得意,同埋佢芝士都俾得好多,完全做到拉丝效果。✨ Spaghetti with Mixed Seafood $168海鲜都有三款,有带子丶青口、虾同一块块芝士碎,几好食同蒜蓉都几夹的~意粉既份量都几多😆蒜蓉味都几重下,超级钟意好正😋😋另外佢仲有一块块既芝士,咸咸哋同意粉都几夹🥰大家有需要可以先订座~🤩Uncle Pizza, Pasta & Grill (中环)中环苏豪伊利近街25号地舖
soho区内的平民pizza店~🥸

✨ 12‘’ Uncle Ping Gor $188

大家有需要可以先订座~

中环苏豪伊利近街25号地舖
2024-10-12