2023-03-07 204 浏览
中环SOHO区不嬲都出名多嘢食😋😋装修以奶白色为主🤍加埋绿色植物做点缀🌱带点小清新嘅感觉🍃光线充足🫶🏼坐位宽敞🫶🏼同朋友倾计chill下系唔错嘅地方🤩❥ Chicken Benny $148餐厅咁出名嘅菜式当然要试吓啦!睇相可见鸡扒大大块,食落嫩滑多汁😍配埋火箭菜同埋酸面包 再沾上佢哋自家制嘅荷兰酱🙋🏽‍♀️味道相当丰富😋呢个配搭真系一流又够哂特别🫶🏼周边仲有啲薯角个做配菜,即整即炸非常松脆🤍❥ AVO Beet Bowl $118健康之选😍😍食落有好清新嘅感觉!摆盘好靓,食材丰富🤩有藜麦、牛油果、酸种面包、水波蛋、蕃茄同羽衣甘蓝😋加上红菜头鹰嘴豆泥颜色夺目🫣做摆盘好吸睛🧚🏼‍♀️🧚🏼‍♀️轻型饱肚❥ Gram Purple Potato Taro Latte $46❥ Matcha Latte $46两杯latte嘅颜色相当夺目!紫薯芋头味浓,粉紫的好有少女心💜💜而抹茶味亦都好浓味💚💚拉花拉得好靓😚😚

❥ Chicken Benny $148

❥ AVO Beet Bowl $118