2024-07-18
平时比较少行SOHO区,今日难得经过,试吓𠮶度嘅餐厅,朋友想食pizza同意粉,所以就拣咗呢间。有个大只哥哥出嚟招呼我哋,态度亲切友善,好有耐性咁同我哋介绍有咩推介食物同埋酒,不过我哋唔饮酒,所以冇叫。我哋得两个人,所以只系叫咗一个意粉同一个Pizza,两样食物份量都好足,最后Pizza食唔晒仲要打包走。🍝白酒大蚬扁意粉意粉煮得软硬适中,加咗酒入去煮,未食已经闻到阵香味,加上啲蚬劲多劲大只,只只都肥嘟嘟胀卜卜,食落口仲好爽口弹牙,肉质好鲜甜。🍕Uncle Cowboy (B.B.Q. Lover)我本身系meat lover,又钟意BBQ酱汁,所以见到Uncle Cowboy即刻谂都唔使谂就拣咗。Pizza上面有辣肉肠、辣味肠、火腿同青辣椒,非常惹味,加埋满满嘅芝士,一攞起拉丝拉到几呎长,未食已经流晒口水。Pizza系脆饼底,虽然有肉有芝士,但系一啲都唔腻,食完一块又一块。去开SOHO区,一定要嚟呢间餐厅食,诚意推介!
🍝白酒大蚬扁意粉
🍕Uncle Cowboy (B.B.Q. Lover)
去开SOHO区,一定要嚟呢间餐厅食,诚意推介!