2024-08-12 950 浏览
坐落于半山Soho区,少有会做埋晚市既澳式cafe,整体环境氛围充满了温暖的色调,好relax同温馨既感觉,好适合放工后约埋朋友chill下🫶🏻🍄‍🟫Mushroom Truffle Pasta想讲一上台已经闻到好浓郁既松露香, 粗管粉口感啱啱好😋唔会太淋, 每条都挂满酱汁, 好正 👍🏻🥩10oz Angus Rib Eye with Fries 表面焦香,五成熟岩岩好,肉嫩多汁,特别是带油脂的部位,油香的加成令肉眼更浓郁,配搭不同总类既调味料(盐/黑胡椒/芥辣)带来更高层次既体验😍⚪️Whitesunday (Tropical Fruit,Coconut Milk,Kale,Yogurt,Banana)棷香浓郁,口感绵滑,加上热带水果同香蕉既天然甜味, 非常健康🥰🥑Flash Green (Avo,Kale,Pineapple,Apple,Banana,Cucumber,Lemon,Mint)另一健康选择,加入柠檬同薄荷,清新怡人♥️

🍄‍🟫Mushroom Truffle Pasta

另一健康选择,加入柠檬同薄荷,清新怡人♥️