2019-02-13
今日放工黎左soho食饭~ 拣左依间系扶手电梯侧边嘅西餐厅(+bar)门口已经有好多外国人坐左系度饮酒同吹水了menu都系大路野 pizza/burger/salad/pasta...嗌左个beef burger同grilled salon..beef burger medium rare 岩岩好 汉堡好厚而且有牛肉味 加埋蛋,芝士,菜等等配料 够哂丰富~薯条系幼条 麦记style 不过都系钟意粗薯多啲grilled salmon都大条 而且好肥美 食落完全系充满油脂 (同自己系屋企煎嘅冰鲜唔同呢)配菜有薯仔粒同椰菜花~仲系happy hour嘅关系 我地都嗌左2杯酒 (其实唔系HH都唔贵㖞!都系80蚊到)朋友嗌左啤酒 我就嗌左staff推介嘅strawberry kiss~都几好饮 但又有vodka又有prosecco 都几重酒味饮完我都staff都几nice~ 唔错的!
门口已经有好多外国人坐左系度饮酒同吹水了
加埋蛋,芝士,菜等等配料 够哂丰富~
薯条系幼条 麦记style 不过都系钟意粗薯多啲
配菜有薯仔粒同椰菜花~
都几好饮 但又有vodka又有prosecco 都几重酒味
饮完我都
staff都几nice~ 唔错的!