2023-12-26
西湾河鲤景湾海旁嘅苏豪东🙋🏻♀️ 系一个私心几钟意嘅 neighborhood🌃 呢头又唔少餐厅主打唔同菜式💁🏻♀️ 呢间西餐环境好舒适 岩哂收工或者放假嚟chill下😎❣️墨西哥辣椒芝士球 $128外脆内软 入面有成半块辣椒🌶️又软滑嘅芝士中和番 😌 配埋酸辣嘅墨西哥辣椒芝士酱好开胃😛❣️恶魔长通粉 $128酱料由蕃茄粒 🍅 芝士 🧀 罗勒叶 🌿 辣椒片 🌶️ 再加上邪恶嘅伏特加煮成 😈 简单得嚟味道好平均 仲有独特嘅酒香 😋 辣得好过瘾 通粉煮得al dente 简单好味💁🏻♀️❣️霹雳霹雳原只烤鸡 $228原只澳洲有机春鸡用上Peri-Peri 酱烧 有nandos嘅感觉🥰 可以再点上腌制酱汁同新鲜柠檬 🍋 惹味得嚟肉质好嫩滑🐓 仲有沙律可以 refresh吓🥗❣️Old Fashioned $98Classic Cocktail 配上橙皮同苦精 为whiskey带出多一层橙香 🍊 ❣️Club Privado Rioja $48轻盈红酒 岩哂轻食😙 hh价钱超可爱🤩
❣️墨西哥辣椒芝士球 $128
❣️恶魔长通粉 $128