2021-08-08
H.O.P. House On Peel 系喺苏豪区嘅泰酒吧餐厅,装修用心,环境气氛良好,身物仲要几高质添!Mai Tai $110以甜口嘅Rum酒加果汁调配而成,入口香甜带温和嘅酒味,以树叶搅拌,充满热带风情!Kirin $74500ml 大大杯,爽!Chicken Wings $52炸到酥脆嘅单骨鸡翼,同泰式甜辣酱系绝配!Pineapple $28大大件烧菠萝,烤至外层焦香,中间爆汁,正!Wagyu $32Naem Sour Pork Sausage $32Pork's Neck $28H.O.P.啲串烧都几高质!跟埋沙嗲酱同埋辣椒酱,钟意点咩都得!The Crying Tiger Steak "Seua Rong Hai" $208美国安格斯肉眼扒煎至五成熟,软嫩可口,肉味香浓!加埋特调酱汁,酸辣中带一点点甜,份外惹味!Thai Basil Chicken Spagetti (half) $68金不换嘅香气好突出,而且仲要辣辣哋同埋甜甜哋,充满泰式感觉嘅意粉!
Mai Tai $110
Kirin $74
500ml 大大杯,爽!
Chicken Wings $52
炸到酥脆嘅单骨鸡翼,同泰式甜辣酱系绝配!
Pineapple $28
大大件烧菠萝,烤至外层焦香,中间爆汁,正!
Wagyu $32
Naem Sour Pork Sausage $32