2022-06-12
第二次嚟食😛 牛肉饭依然keep到‼️ 另外再食咗几样都好食 质素有保证🥳平日都几多人Happy hour 气氛好热闹🥂✨❣️Gratin Tomino Cheese $118呢个头盘好足料🤣 外面一块烤脆左嘅Parma Ham包住软心Tomino Cheese😋 呢个 cheese系大旧到流出黎🧀 而且佢嘅咸香同ham一齐系激邪恶👺 绝对系需要送下酒🥂🥂呢个配搭第一次食 好似将个Platter浓缩左 同时有黑醋平均番两者嘅油腻感🙌🏼❣️Scallop Carpaccio $118呢个相对 light返✨透过柚子 橄榄 同番茄 嘅酸度带出带子嘅鲜甜😛 所有材料都新鲜 酱汁恰到好处 good good😙 上菜嘅木盘都系冻嘅‼️❣️Roast Beef Japanese Rice $160呢间店嘅名物‼️ 再食都系觉得好食💯 牛肉好靓烧到仲有啲粉嫩 薄切系超软熟但都有肉味🥹配上日本米口感烟韧🥰 加上蛋黄更加浓郁😚另外highlight系个汁🤣出奇地食落似系姜葱味不过同牛肉好夹 而且好smooth🫶🏼配埋个汁唔觉唔觉就食哂啲饭( ⸝⸝⸝⁼̴́◡︎⁼̴̀⸝⸝⸝❣️Herb Ravioli $160Ravioli口感A
平日都几多人Happy hour 气氛好热闹🥂✨
❣️Gratin Tomino Cheese $118
❣️Scallop Carpaccio $118
配上日本米口感烟韧🥰 加上蛋黄更加浓郁😚
配埋个汁唔觉唔觉就食哂啲饭( ⸝⸝⸝⁼̴́◡︎⁼̴̀⸝⸝⸝
❣️Herb Ravioli $160
Ravioli口感Al Dante🤌🏼 酱汁真系非常cheesy&thick🧀
个汁系用age左30个月嘅Parmesan Cheese煮成所以非常浓厚🫕 里面嘅香草令佢清新少少☘️
成件事系好食但会有少少腻 🤓芝士控必嗌🤪 建议同头盘个芝士二拣一就好🧀(๑ ˭̴̵̶᷄൧̑ ˭̴̵̶᷅๑)