2023-05-10
难得一星期嘅周末唔洗做嘢,终于可以出去拍拖食好西!我哋就嚟到soho一间好有特色嘅HOLY EAT饮嘢同食饭啦😋先叫左杯aperol spritz~ 系store manager recommended 的,入口偏甜,后劲少少strong~ 配阵间食嘅菜式都几夹😋😋Starter好特别系用师鱼刺身整嘅菜式,入面有青瓜、洋葱等开胃爽脆嘅配料,食落亦酸酸地,都几开胃!之后系芝士炸蘑菇🤩劲好食嘅小食,芝士又够多,入面蘑菇好香😝另外系牛肉tacos~ 上面牛肉都几香,吱埋青柠食就清新d😋😋我哋仲嗌左个冬阴公青口😆青口劲多!食极都有🤭🤭个汁偏重口味,配上多士食就啱啦🥳最后系甜品西多士😀同我哋食开港式一d都唔同,佢有超多嘅花生酱系上面,入面反而有啲橙皮咁!值得一试呀🥳🥰#hk #hkfoods #hkfoodie #hkfooddiary#hkfoodblogger#hkdessert#coffee#hkig#goodwest#hkfoodies#hkfoodporn#foodies#hkigers#hkfoodblogshare#好味道#好西#香港好西
之后系芝士炸蘑菇🤩劲好食嘅小食,芝士又够多,入面蘑菇好香😝
最后系甜品西多士😀