2008-10-28
拿!如果有得拣,我唔会拣呢间野饮茶!不过凡事总有第一次既又!唔黎过又点知佢那么不济呢!!!叫左以下食物:-炸云吞:D馅少到鬼咁!叉烧稣:不过不失啦!算好架喇!四宝扎:得平时size的1/3,腐皮包住鸡,火腿,鱼肚及鸡批菇,好听d讲系精致,难听d讲系缩水!春卷肠粉:个名本身好长既,但我唔记得喇!一黎到,成个外形好似炸两咁款架!食落就真系绝无惊喜可言喇!都算喇!正正经经两样野未好啰!肠粉包住旧春卷,但不伦不类在于,佢用西餐既长碟盛著,懒系糅合中西fusion菜咁,但系确实失望!荷叶饭:呢个就真系要XYZ喇!一个小蒸笼盛著一只珍珠鸡咁款,收我成28蚊,把鬼!马来亚喳咋:呢个好味!料都足!莲茸焗布甸:上桌时,觉得卖相非常过瘾!开头食落感觉奶味极浓,食到戏肉,哗!D莲茸甜到呢~~~我好似要食药咁呀!一路食一路灌左3杯水,乜事呀!大哥,好重手下播!我嗜甜都顶唔蒲呀!腻到无人有,甜度高出正常标准九阿几倍,正常人绝无可能食到。短期内,莲茸焗布甸唔会系我既选择,系咁多!结账:HK$200/2人
不过凡事总有第一次既又!唔黎过又点知佢那么不济呢!!!
叫左以下食物:-
炸云吞:D馅少到鬼咁!
叉烧稣:不过不失啦!算好架喇!
马来亚喳咋:呢个好味!料都足!
短期内,莲茸焗布甸唔会系我既选择,系咁多!
结账:HK$200/2人