2023-10-15
香港唔系好多Sunday Roast食,一直都听讲Mr Wolf好好食,今日终于有得试!Mr Wolf环境好优雅,Girls Brunch一流 基本我哋每个人都系叫Sunday Roast,因为普通 Brunch menu 嘅嘢食宝系好多地方有。Mr Wolf嘅Sunday Roast 系中午12点先开始serve,可以系5款肉入面拣2款,我叫左鸡同牛鸡系半只!!!! 再加2片牛,个份量都几大!无论拣咩肉都会有yorkshire pudding 同 pigs in a blanket (烟肉卷肠)。唯一缺点系我地有4个sunday roast,竟然只系比咗一个gravy我地…佢哋啲staff又好忙,所以等咗阵第2个gravy先有得开餐。蔬菜系自助式任食。Sunday Roast个餐仲包一个甜品,好甜嘅Meringue 加啲酸酸哋嘅Raspberry sauce,几好食,不过太甜,食唔哂成个
Mr Wolf环境好优雅,Girls Brunch一流