2015-12-26 1261 浏览
无惊无险又到4点,终于可以去食“lunch”啦。饿到呢刻个肚仔打晒鼓,一定要揾间满足到我黑洞嘅餐厅。咁啱谂起super sandwiches嘅扺食tea set,就嗱嗱林去医肚。Tea set餐大约10个左右,我拣左个睇落最饱肚。烟三文鱼意粉配酥皮忌廉汤加多份芝士焗薯,盛惠~hkd$60。意粉依然保持水准,食落软硬适中,条条分明。而烟三文鱼既汁都中规中举,对得住呢个价钱啦。话明酥皮汤,个皮一定要酥脆,匙羹压落去果下,的确有“沙”一声,将酥皮点上少少汤送入口,味道绝配,而且非常饱肚。到芝士薯条就一般,薯条口感系软身既,同个汁既味道都夹得几好。每样嘅份量唔多,加个薯条小食,就刚刚好够饱。有下次嘅餐厅👍

每样嘅份量唔多,加个薯条小食,就刚刚好够饱。有下次嘅餐厅👍