2017-09-12 242 浏览
前排兴食梳乎厘,OpenRice 见呢间有,就约朋友一齐试,睇亲食评都话得一款系有空气感既soufflé,于是慕名一试!朋友三点左右入左店揾位,无乜人,到我迟左十分钟来到,门口就已经大排长龙lol 好期待,食个下有点犹豫,因为通常期望愈大,失望愈大。但系佢食落口,有蛋香,绵绵既空气感,加上碟上右手边既cream,真系唔错。唔会话好食到咩奇迹咁夸张,但系如果唔洗排队,系可以一食既,都算系好食,唔会好失望!Btw, 个玉桂茶拿铁系我朋友叫,味道系廿四味加少许糖既甜味,我朋友话好难饮,但粗饮落口,我饮得落,因为我唔抗拒饮廿四味hahaTotal 埋单加埋一:$68+$6.8 = $74.8食完埋单食既时候 都系有唔少人排队

Soufflé

Total 埋单加埋一:$68+$6.8 = $74.8

食完埋单食既时候 都系有唔少人排队

2017-09-11
$74.8 (下午茶)
Soufflé
  • Souffle