2025-01-07 251 浏览
话说 放假同母亲大人去沙田食下午茶呢好耐都无出去漫活人生 系时候休息一下呢度装修系以木系为主 食物以竹篮盛载成个感觉好舒服 就好似去咗度假一样咁啱晒同三五知己 喺度倾吓计一齐聚聚旧呢间韩式嘅咖啡厅 食物造得真系好精致另外 间舖得几位职员平时工作一定好忙见职员兼顾收银同洗碗等嘅工作 辛苦晒-Smoked Salmon Salad ($86)轻盈又满足的烟三文鱼沙律 ($86)烟三文鱼沙津好清新 食落好开胃-Beef and Cheese Lasagna ($92)超级肉酱芝士千层面 ($92)卖相好邪恶 面上有一只流心蛋 同水牛芝士丝作点缀千层面口感一流 食落好有层次感 焗耐啲食落会更好-It’s time chocolate waffle ($138)不会爬烟囱的圣诞老人朱古力窝夫!($138)好快就到圣诞节啦 好可爱嘅圣诞老人呀朱古力窝夫外脆内软 食落好松软同入味份量都好足 大大件可以同朋友一齐分享仲配埋奶酱可以加添 甜品达人强烈推介-Christmas Green Snow Grapefruit Green Tea ($58)绿雪奶盖圣诞西柚绿茶 ($58)成个感觉好有圣诞气氛 打
话说 放假同母亲大人去沙田食下午茶呢
好耐都无出去漫活人生 系时候休息一下
呢度装修系以木系为主 食物以竹篮盛载
成个感觉好舒服 就好似去咗度假一样咁
啱晒同三五知己 喺度倾吓计一齐聚聚旧
呢间韩式嘅咖啡厅 食物造得真系好精致
另外 间舖得几位职员平时工作一定好忙
见职员兼顾收银同洗碗等嘅工作 辛苦晒
Smoked Salmon Salad ($86)
轻盈又满足的烟三文鱼沙律 ($86)
烟三文鱼沙津好清新 食落好开胃
Beef and Cheese Lasagna ($92)
超级肉酱芝士千层面 ($92)
卖相好邪恶 面上有一只流心蛋 同水牛芝士丝作点缀
千层面口感一流 食落好有层次感 焗耐啲食落会更好
不会爬烟囱的圣诞老人朱古力窝夫!($138)
好快就到圣诞节啦 好可爱嘅圣诞老人呀
朱古力窝夫外脆内软 食落好松软同入味
份量都好足 大大件可以同朋友一齐分享
仲配埋奶酱可以加添 甜品达人强烈推介
绿雪奶盖圣诞西柚绿茶 ($58)
成个感觉好有圣诞气氛 打卡爱好者必点
杯面有棵圣诞树 而整杯有渐变色嘅效果