2023-11-27
朋友约我去moko新开嘅Terrace in seaside,就在三楼动乐园嘅入口位置旁边。餐厅地方环境超级宽敞,而且装修得好舒适so chill,而且店员友善嘅服务态度真系值得一赞👍🏻食物方面质素一流👍🏻我哋order咗👇🏻🌸酥脆鸡胸软骨 ,脆薄嘅外皮,一啲都唔油腻,依度嘅炸物必定要食。🌸韩国蛳蚶拌饭 ,虾同蛳蚶美鲜味十足拌入微辣嘅饭更可口,也可以用紫菜或紫苏叶包住嚟食,更有一番风味。🌸炸大鱿鱼伴炸酱面 ,炸物不油而香酥不在话下,Q弹嘅面条加上香浓带点甜嘅炸酱,真系美味满足,而且份量超大,值回票价👍🏻🌸我最爱嘅甜品:柑橘窝夫伴雪糕 出场了,窝夫🧇牛油味香浓,经煮过嘅柑橘🍊更香甜,而且配上浓浓牛奶味嘅雪糕🍦真系不得了,依款甜品系我嘅必叫之选。🌸饮品方面唔洗我多讲: 济州柑橘乳酪 和热情金菠萝沙冰 嘅品质你不用怀疑,而且非常之吸晴。今餐非常之满意而且食得开心😃#Terraceinseaside #coffee #creamsandwich #omurice #Cafe #打卡 #Chill #度假 #belif #美肌
今餐非常之满意而且食得开心😃