2024-04-27
平时经过呢间都好多人 今次终于有机会入去试 *ˊᵕˋ)੭睇餐牌已经花多眼乱 好多选择有汤 沙律 前菜 当然唔少得仲有墨西哥Tacos Nachos同卷饼~酒类都有唔少 啤酒 cocktail…过嚟happy hour都好适合(๑◔‿◔๑)🐖 BBQ Pork Ribs (half) $188烧到啲肉好冧 酱汁入味又唔会太咸半份份量都唔少( ᎔˘꒳˘᎔)仲要有埋薯条 同卷饼 可以夹住肉食!两三个人share食就刚好~🥗 Mexican Beef Taco Salad $138好得意嘅salad!系用咗炸得香脆嘅Taco皮做𠮶盛器 然后入面放咗牛肉碎 牛油果 沙律菜 芝士同酱料感觉就好似放大版嘅Taco拆馅料出嚟再加菜底 份量又系多到两三个人分享都得(˶ˊᵕˋ˵)🌮 Shrimps Nachos $118身为Nachos fans一定必叫(〃﹃〃)一上枱𠮶阵 吓一吓 份量真系好多!虾系细细只 但份量都唔少Nachos都好脆口 酱汁唔算多 所以唔会整到佢淋晒 食落都咸咸地 配埋啤酒就啱晒(ー̀֊ー́˶ჱ̒🥬 Sauteed Veggies $48想食多啲茶平衡返热气感 叫呢个就啱~炒杂菇为主 清清
睇餐牌已经花多眼乱 好多选择
🐖 BBQ Pork Ribs (half) $188
烧到啲肉好冧 酱汁入味又唔会太咸
两三个人share食就刚好~
感觉就好似放大版嘅Taco拆馅料出嚟再加菜底
份量又系多到两三个人分享都得(˶ˊᵕˋ˵)
🌮 Shrimps Nachos $118
身为Nachos fans一定必叫(〃﹃〃)
一上枱𠮶阵 吓一吓 份量真系好多!
虾系细细只 但份量都唔少
🥬 Sauteed Veggies $48
想食多啲茶平衡返热气感 叫呢个就啱~
炒杂菇为主 清清地
🍸 Matcha Matcha Matcha $138
饮落去真系香浓抹茶味 唔会好甜又清清地 之后后劲就有啲酒精 再配埋有一嚿抹茶朱古力 食返啖即刻中和返 几得意
总结!钟意食墨西哥菜🇲🇽嘅要过嚟一试
净系Taco都有唔少款(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 𩠌酒真系绝配
想揾尖沙咀酒吧食完饭再饮下酒的话 可以考虑嚟呢到
不过最好预先book枱留定位~
▫️
📍8Five2 Restobar (尖沙咀)
尖沙咀天文台道8号地下2号舖