Thank God it’s Friday😆 之前帮衬过佢嘅咖啡 周末系好多人‼️位置好近海旁而且有日光🏖 好多人带宠物🐶空间感强 仲有定期唔同装置艺术同埋装饰💁🏻‍♀️如果好似我咁夜晚嚟就唔使等 set仲好抵食添🐒✨Dinner Set for 2 ppl $420✨❣️Daily soup & Salad & Special Drink 是日餐汤、前菜沙律及特饮烟三文鱼沙律高质有诚意 摆盘又靓💯 南瓜汤好应节🎃❣️Beef Cheek Stew Risotto with Black Truffle Gravy 黑松露烧汁澳洲牛颊肉意大利饭好食🤤 牛颊肉有丰富胶质好软🐄 而且用嘅真系意大利米 煮得啱啱好仲有咬口🤩 黑松露唔会太抢戏✅❣️Barbecue Pork Ribs 原烧酱香美式猪肋骨(配薯条)呢个好高质😆👍🏻 薯条好脆就咁食都够调味🍟竟然有成两排骨 烧得啱啱好 唔会干晒入面仲系juicy💦 酱汁系主角好够味加晒分💯❣️百香芒果凤凰单乌龙❣️粉红西柚番石榴炭焙铁观音两杯都好有特色 应该会每日都有少少唔同🤩感觉有啲似Cocktail 茶味好出 甜味真实 配搭特别💁🏻‍♀️
空间感强 仲有定期唔同装置艺术同埋装饰💁🏻‍♀️
如果好似我咁夜晚嚟就唔使等 set仲好抵食添🐒

✨Dinner Set for 2 ppl $420✨

是日餐汤、前菜沙律及特饮
烟三文鱼沙律高质有诚意 摆盘又靓💯 南瓜汤好应节🎃

Barbecue Pork Ribs

❣️Barbecue Pork Ribs
原烧酱香美式猪肋骨(配薯条)
呢个好高质😆👍🏻 薯条好脆就咁食都够调味🍟

❣️百香芒果凤凰单乌龙