2023-07-25 15 浏览
海南鸡饭配油饭套餐❤大推! 本身想加钱换鸡脾肉,但原来已经卖哂,真系好好生意~基本上都系冇骨,肉质嫩滑低油脂,另外再有三只酱汁 姜蓉、黑豉油 同 泰式酸辣酱汁,我地最中意酸辣酱汁,够哂开胃。虽然叫油饭,但口感一D都唔油腻仲有阵阵香味,饭粒分明! 一个人食岩岩好! 而套餐跟一碗冬瓜汤够哂清甜! 另外再加多份凤爪沙律升级小食,成个套餐一个人食绝对性价比高!🤤蒜蓉炒椰菜🥰口感爽脆 味道清甜,而且成碟都好干爽唔系出哂水,而且蒜蓉本身都好香浓,食起上黎一D都唔油腻~ 😍泰国金边粉😋猪肉丸够哂弹牙,猪颈肉既边边边有焦香! 鸡丝一D都唔鞋口。金边粉好滑好吸汤底,船汤河亦浓郁香甜,唔系得个咸,仲要大大碗,好抵食。😎